Badmintonclub Heytse is een vereniging waar op recreatief niveau de badmintonsport beoefend wordt. De speelavonden van BC Heytse zijn, zolang er geen handbal is, op woensdag van 20:00uur tot 21:30 in sporthal Aoreven in Heythuysen. Op maandag en donderdag kan er gespeeld worden in sporthal Reutsdael in Heel

Badmintonclub Heytse heeft een hechte samenwerking met Badmintonvereniging Heel en maken samen deel uit van de vereniging HHC’16. Deze samenwerking houdt onder andere in dat gezamenlijke activiteiten georganiseerd worden en dat de verenigingen op alle speelavonden onderling van harte welkom zijn. Leden van Badmintonclub Heytse zijn dus op ook op de maandag- en donderdagavond van harte welkom bij Sporthal Reutsdael in Heel.

Maandag 19:15 tot 21:15 (Sporthal Heel)
Woensdag 21:00 tot 22:30 (Sporthal Heythuysen)
Donderdag 20:30 tot 22:30 (Sporthal Heel)

Locatie:
Sporthal Aoreven
Arevenlaan 3
6093 GM Heythuysen

Is je interesse gewekt en wil je lid worden van BC Heytse, dat kan!

3x gratis meedoen!

Alvorens je lid wordt mag je eerst 3 maal GRATIS deelnemen op een speelavond. Blijkt na deze 3 maal dat badminton toch geen sport voor je is, dan zie je af van een lidmaatschap. Heb je wel interesse, dan vul je het aanmeldingsformulier in en ben je lid van BC Heytse

Je kunt altijd tijdens een speelavond komen kijken, of direct al de sportkleding aandoen en gezellig meedoen. Wij zorgen voor een racket en een shuttle. Voor sportkleding dien je zelf te zorgen.

Aanmelden

Aanmelden voor een lidmaatschap doe je via het aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier kun je bij een bestuurslid opvragen, of bij de trainers.

De kosten van de lidmaatschappen bedragen:

  • Senioren: €10,00 per maand (excl. eventuele trainingsbijdragen)

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met:

Lotte van Wijnen (tel. 06-50221644)

Voorzitter: Paul Peters

Secretaris: Nancy Sevriens

Penningmeester: Erik Kleuskens, Frank Smeets

Ledenadministratie: Nancy Sevriens

E-mail: Bestuur HHC’16

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend komen spelen?

Mailen kan naar: bestuur.hhc16@gmail.com