Welkom op de website van Badminton Vereniging Heel. Vanaf 1978 dé badmintonclub van Heel en omstreken. Op maandag- en donderdagavond weten spelers uit Heel, Beegden, Panheel en andere omringende dorpen onze sporthal Reutsdael te vinden voor een gezellige pot badminton. Van beginner tot competitiespeler, iedereen die beweging en een gezellige club zoekt is van harte welkom om met onze badminton vereniging kennis te maken.

Maandag 19:30 tot 21:00
Donderdag 20:00 tot 22:00

Locatie:
Sporthal Reutsdael
Sportparklaan 54
6097 CW Heel

Lijkt badminton jou een leuke sport of heb je al ervaring met de sport en zoek je een nieuwe club? Misschien past Badminton Vereniging Heel dan wel bij jou! Gedurende 1 maand mag je gratis proefdraaien bij onze club om erachter te komen of badminton en onze vereniging bij jou passen.

Ben je een beginner? Wees gerust, neem een paar sportschoenen en kleding mee en eventueel een badmintonracket (als je nog geen racket hebt, zijn er altijd leden die jou er graag een uitlenen) en kom gewoon meespelen. Onze leden die al wat langer spelen maken je graag wegwijs op de badminton baan en binnen de club.

Onze speeltijden en locatie vind je onder “Speeltijden”, je kunt gewoon vrijblijvend langs komen. Wil je eerst meer info? Neem contact op door een mailtje te sturen naar bestuur@bvheel.nl

Zie je het helemaal zitten? Goed nieuws! hieronder staan enkele stappen die je moet doorlopen om lid te worden van onze vereniging. Helaas horen deze formaliteiten erbij voor een goede gang van zaken.
De jaarlijkse contributie ligt in het seizoen 2019-2020 op € 120,00 per seizoen, welke in termijnen van vier kwartalen via automatische incasso geïnd word.

Alvorens lid te kunnen worden dienen de gedragsregels gelezen te worden welke hieronder te downloaden zijn:
Gedragsregels

Daarnaast dient men de privacyverklaring af te drukken en te ondertekenen om te kunnen voldoen aan de wet AVG, beter bekent als de Europese privacywet. Dit formulier is hieronder te downloaden:
Privacyverklaring

Download het inschrijfformulier hieronder en overhandig dit formulier inclusief getekende privacyverklaring op de speelavond zodat de inschrijving verwerkt kan worden. Door ondertekening van de inschrijving worden de gedragsregels en privacyverklaring als gelezen beschouwd en als akkoord bevonden.
Inschrijfformulier

Graag tot ziens bij onze club!

Secretaris: Ruud Amendt
Penningmeester: Evert van den Ham