Na een lange tijd van 14 weken zonder activiteit is er nu weer de mogelijkheid voor onze badmintonclub om te kunnen sporten. Per maandag 4 april 2021 kunnen wij op de maandag en donderdagen tussen 19:00 en 20:30 een shuttle slaan. Deze gelegenheden blijven bestaan tot de sporthal geopend word, of wanneer de regels weer worden aangescherpt.

We mogen met groepen van maximaal 4 personen sporten. Natuurlijk op 1,5 meter afstand en met de geldende regels. Mondkapje is niet verplicht gezien het buiten is.
Locatie is het sportveld gelegen aan de doormanweg achter sporthal Reutsdael te Heel.
Aan deze activiteit zijn geen verdere kosten verbonden.

Gezien we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden zullen we per speelavond besluiten of we gaan spelen. Bij regenweer en/of teveel wind is het niet mogelijk om een shuttle te slaan.

Voor de club is dit onze enige mogelijkheid om iets te kunnen doen, gezien de verwachting is dat we nog ten minste 2 maanden met de huidige strenge regels te maken zullen hebben. Als club zijn we gemotiveerd om deze kans in ieder geval te benutten.

Graag van te voren aangeven indien je aanwezig bent zodat we genoeg plek kunnen regelen voor iedereen. Dit kan via de bekende app groep, of door een mail te sturen naar tymenabels2@gmail.com

Sportieve groet,
BV Heel.

Update 10: CoronaVirus Covid-19, Buiten badminton BV Heel mogelijk vanaf 4 april 2021.